tirsdag 13. september 2016

By KlipKlap KK 3 Fold single

Nå har vi hatt dette møbelet i hus i ca 1 måned, og jeg må bare si at jeg elsker det. By KlipKlap KK 3 Fold single tar så og si ingen plass, men har uendelige bruksmuligheter. Bare fantasien setter grenser, og akkurat nå krangler vi litt om å ha den i stuen eller på barnerommet, så den flyttes en del frem og tilbake;)



Det er få produkter som kan følge et barn helt fra fødsel og opp i voksen alder, men KK 3 Fold single er virkelig en investering som man har glede av i mange, mange år. Dette må jo være den perfekte barsel-/dåpsgave! Et tidløst lite møbel som kan være med på det meste:

Ammestol/ekstraseng: når babyen er liten passer den fint som ammestol ved siden av sprinkelsengen eller som madrass for en sliten mamma/pappa:)


Lekematte: når babyen begynner å bli litt større er den flott som lekematte. En tykk og god madrass på kaldt gulv, som senere også fungerer veldig fint for en liten en som skal lære å krabbe. Det er ordentlig hold i madrassen og stoffet, slik at det er lett for babyen å krabbe eller dra seg rundt. 


Senere kan man også lage bakke eller trapp, for å øve motorikken og skape spennende utfordringer for den lille.

Rollespill: og når barnet blir eldre kan By KlipKlap KK 3 Fold Single bli hva som helst... Her i huset er den mest hytte, skole og bil om dagen, men den har også fungert som kiosk, stall og sklie ned fra sengen. Med andre ord, den blir det barnet ønsker at den skal bli:) Og det som er utrolig bra er at den er så lett å håndtere, slik at barnet selv kan flytte rundt på den, åpne den opp eller lage akkurat det den selv vil. Her er det ingenting å være redd for, og By KlipKlap tåler å bli herjet rundt med.



Lesekrok: enten ved siden av sengen eller i et hjørne. Her er det plass til både barn og voksne.


Puff: vi har brukt vår masse som puff (ekstra sitteplass) i stuen, og barna slår den gjerne ut når de skal se på TV. Da enten som full madrass eller madrass med ryggstøtte.


Bord: i og med at KK 3 Fold single er så fast og kompakt fungerer den også fint som bord. Man kan fint sette fra seg ting oppå. Hva med nattbord på barnerommet? Eller bord i kjellerstuen?


Ungdom: på ungdomsrommet er den jo perfekt. På dagtid kan den fungere som bord eller stol, og vips så har man en ekstraseng for overnattingsgjester.

Mulighetene er uendelige, og tenk så koselig å ta med seg dette møbelet når man skal flytte hjemmeifra. Et supert møbel å ta med seg på hybelen og videre inn i voksenlivet.

Hvor vil du plassere din By KlipKlap KK 3 Fold single?

Ingen kommentarer: