tirsdag 26. mai 2015

Brukeromtale Bumbleride Flite!

Bumbleride Flite er virkelig i vinden om dagen, og vi får så mange positive tilbakemeldinger fra kundene våre. Det er veldig gøy, og vi setter utrolig stor pris på at kundene våre ønsker å dele erfaringene sine med oss. Her kan dere lese hva Ann-Karin skriver om Bumbleride Flite Cayenne:


"Bumbleride Flite er en fantastisk trille! Den er svært enkel å manøvrere og kan enkelt trilles med én hånd. Den kjører veldig bra på ujevnt underlag.

Trillen blir smal og nett når den er foldet sammen, og selve sammenfoldingen og åpningen er både enkel og rask. Til tross for at den er liten og nett er den svært lang i ryggen, og passer fortsatt til min 1 meter lange 3-åring, noe de færreste vogner og triller gjør. Kalesjen er stor, og skjermer godt mot solen - og gir et lunt miljø på vindfulle dager.

Flite´n har supre finesser og kan legges helt ned, så barna ligger flatt med ryggen når de sover. Den virkelige prikken over i´en er kanten som kan vippes opp nederst på setedelen, slik at også de minste barna ligger trygt og skjermet."

Tusen takk for flott omtale Ann-Karin:)

Ingen kommentarer: