onsdag 22. april 2015

Brukeromtale Tinkafu regntrekk

Det universale regntrekket fra Tinkafu passer så og si alle barnevogner på markedet, og på Tinkafu sin facebookside ligger det bilder av utallige barnevognmodeller. Vi kontaktet Tinkafu for å høre om de også hadde testet på de store danske bagvognene, men det hadde de ikke gjort ennå. Vi spurte derfor en kunde om hun kunne tenke seg å teste dette regntrekket på sin Trille Hippa, og her er dommen:

Jeg har testet Tinkafus regntrekk og jeg må si at dette er et flott regntrekk! Det første man legger merke til er den gjennomsiktige regnskjermen som gjør at man ikke trenger å tenke på at det kan regne inn til minstemann når det regner på skrå. Tidligere har jeg brukt en liten parasoll som flappet frem og tilbake i vinden, og det er deilig å slippe dette. Det er også lufteluker på sidene av trekket, som sørger for god luft inne i vogna. Dette har jeg ikke sett på et regntrekk før! Det er smarte glidelåser på trekket slik at det er lett å løfte barnet inn og ut av vogna. Trekket pakkes sammen i en pose som er sydd fast på baksiden, slik at man kan frakte trekket enkelt med seg. Stoffet som trekket er sydd av virker veldig solid og jeg vil påstå at trekket pynter opp vogna. 

Tinkafus regntrekk vil passe til de aller fleste vognmodeller på det norske markedet. Selv har vi en Trille Hippa- og dette er en nokså gigantisk vogn. Her på landet trenger vi ikke snertne trehjulinger, for her har vi nok av plass. :) Dessverre blir regntrekket bittelitt snaut for vår vogn, men jeg er allikevel fornøyd med trekket fordi jeg ser at det kommer til å passe perfekt på sportsvogndelen. Trekket rekker ikke helt ned på bagen på vår vogn, og deler av vognkalesjen dekkes av den gjennomsiktige regntrekkskjermen. Vognen vår er som sagt forholdsvis diger, så jeg vil absolutt tro at trekket vil passe på vanlige vogner som Emmaljunga og Brio. Et annet lite minus er at trekket er nokså stort når det er brettet sammen. Jeg har lest et sted på nettet at man ikke bør brette sammen trekket når det er kuldegrader ettersom den gjennomsiktige skjermen kan sprekke, men det har jeg ikke opplevd. Trenger du et nytt regntrekk, så kan jeg anbefale Tinkafu. :)

Med vennlig hilsen 

Nora på landet Tusen takk til Nora for en flott omtale:)

Ingen kommentarer: