fredag 17. oktober 2014

Bumbleride Indie vs Bumbleride Indie 4

Vi får mange spørsmål angående forskjellene på Indie og Indie 4, så her kommen er kort forklaring på forskjellene mellom dem. Vi har nå hatt Indie 4 en stund og føler at trillekomforten er ganske så lik på Indie og Indie 4, men noen forskjeller er det jo:

Bumbleride Indie:Bumbleride Indie 4:1) Den første/største forskjellen er jo at Indie 4 kun leveres som duovogn (altså med babybag), mens Indie kan kjøpes som sportsvogn (babybagen kjøpes separat). Prismessig koster Indie og Indie 4 det samme som komplett vogn.

2) Babybagen: på Indie 4 bruker man samme kalesje som på sportsdelen, så denne kalesjen er lunere og større enn den som sitter på babybagen til Indie. Bagen til Indie 4 er i tillegg dypere og har en myk "tempur" madrass som former seg etter babyens kropp. Vektmessig er de ganske like, men bagen til Indie er hakket lettere. Bagen til Indie leveres med lange bærestropper, mens på Indie 4 er det 2 håndtak på hver side av bagen.

3) Størrelsen: Størrelsemessig er vognene ganske så like, men det skiller en del cm foran på vognen. Indie som er en trehjuling er naturlig nok noe lengre, men det er kun på trange steder som butikker, heis, buss og lignende at det er merkbar forskjell.

4) Sammenlagt: Vognene tar så og si like stor plass sammenlagt, men på Indie 4 er det automatisk lås når man legger den sammen (på Indie må man låse den manuelt). Videre kan Indie 4 stå oppreist i sammenlagt posisjon, noe som gjør den enklere å stue vekk i en bod, gang eller lignende.

5) Tyngdepunktet: Begge vognene har et utrolig bra tyngdepunkt, slik at det ikke er fare for at vognen tipper bakover (selv i liggestilling og tyngde på styret). Tyngdepunktet på Indie 4 er imidlertid lengre frem enn på Indie, slik at den er noe tyngre å vippe opp på fortauskanter enn Indie. Men til gjengjeld er den da enda mer stabil i liggestilling og det er så og si umulig velte den bakover.

6) Vekt: begge vognene er utrolig lette, og det er ingen merkbar forskjell i vekt selv om det skiller 1 kg mellom Indie (9 kg) og Indie 4 (10 kg).

Dette var kort oppsummert forskjellen mellom disse 2 vognene, og personlig syns jeg det er utrolig vanskelig å finne en favoritt. Jeg har selv trillet Indie i 2,5 år nå og elsker den vognen, men Indie 4 er en tøff konkurrent som muligens seiler forbi Indie. Elsker designet på Indie 4, og det at den står av seg selv sammenlagt er et utrolig stort pluss. I tillegg føles den nettere og mindre, selv om det ikke er så mange cm som skille disse to modellene.

Begge vognene står utstilt på showrommet vårt i Røa Næringspark, så dere er hjertelig velkommen innom for å sammenligne vognene og gjøre opp deres egen mening:)

Ingen kommentarer: