fredag 11. april 2014

Kurtis er tilbake:)

Solen skinner og vi har fylt opp lageret med Kurtis Baby Peace:Perfekt solskjerming som blokkerer 99,5% av de skadelige UVA strålene og 99,7% av UVB strålene!

Du finner hele utvalget i nettbutikken.

2 kommentarer:

Aina sa...

Eg er heilt sjokkert over at dykk som sel barneutstyr sel eit slikt produkt som er så farlig! Eg håpar dykk informerar kjøpar om at det slett ikkje skal væra noko føre skyggen på vogna! Livsfarlig!

Vognverden sa...

Hei Aina!

Hvilke holdepunkter har du for å komme med en slik kommentar? Det som er livsfarlig er alle ullteppene og tykke tepper folk henger over kalesjen, slik at det blir null sirkulasjon av luft inni kalesjen. Dette produktet derimot er designet til barnevogn og slipper godt med luft inn rundt hele (man klarer ikke å tette igjen åpningen selv om man prøver).

Jeg er personlig ingen tilhenger av å henge ting foran åpningen av kalesjen, og er som deg livredd for at barnet ikke skal få nok luft. Her kan du imidlertid lese min brukererfaring, og etter å ha brukt denne gardinen daglig i 4 år kan jeg med hånden på hjertet si at dette er et av de mest genaile produktene vi har: http://www.vognverden.blogspot.no/2010/09/kurtis-baby-peace.html