onsdag 19. mars 2014

Brukeromtale Elodie Details regntrekk

Her kommer en brukeromtale skrevet av Kaja Christine. Hun har testet Elodie Details regntrekk på en Mountain Buggy Urban Jungle, og her er hennes dom:


"Jeg var så heldig å få teste Elodie Details regntrekk. Jeg har lenge vært på jakt etter nytt regntrekk fordi jeg ikke er fornøyd med originaltrekket til Mountain Buggy urban Jungle. 

Førsteinntrykket er veldig bra. Den kommer i en liten elegant pose som du kan feste på vognen. Trekket er utrolig lett, tar liten plass og det er ikke noe problem å få den opp i posen igjen. Rengtrekket er hovedsakelig brukt på MB Urban Jungle og der passet den veldig bra. Har også blitt prøvd på Carena tvillingvogn, men der fungerte den ikke optimalt, men det er jo ganske forståelig også:) 

Den er lett å ta av og på og vannet preller lett av. Dette gjør at trekket tørker fort. Er også veldig kjekt med luken foran på trekket. Dette gjør at trekket puster og at det samtidig kommer litt frisk luft inn. Derfor blir det heller ikke dugg. Ungene trives med at de kunnet ta det av og se ut når det var mulighet for det.I snø og ved kuldegrader ble heller ikke trekket stivt og uhåndterbart. Har naturligvis ikke blitt testet ved mange varmegrader enda.

I tillegg passen den veldig bra i forhold til kikkeluka på vogna.


En ting som jeg savnet var reflekser. Skulle ønske den hadde refleksstriper eller lignende integrert.

Men jeg vil absolutt anbefale den og jeg er kjempe fornøyd."

Tusen takk for flott brukeromtale og fine bilder:)

Ingen kommentarer: