fredag 7. februar 2014

Trille Jogger + Inovi memory foam = SANT

Joggevognen Trille Jogger er en av våre bestselgere, og det er ikke uten grunn. Med sin lave vekt på kun 7 kg, store lufthjul og stabile konstruksjon passer den perfekt både til korte og lange joggeturer. Den er i tillegg utrolig god å trille i ulent terreng og på snø, og mange bruker Trille Jogger som reisevogn (tar minimalt med plass når hjulene klikkes av).

Sittedelen på Trille Jogger er imidlertid ikke blant de beste, så vi anbefaler ofte bruke av seat-insert eller skinn for å bedre sittekomforten for barnet. Her kan dere lese hele brukeromtalen av Trille Jogger.


Nå har vi imidlertid fått inn et produkt som passer perfekt i denne vognen, og som virkelig hever standarden på Trille Jogger. Inovi memory foam sitter som støpt i vognen og med ett har man et godt og polstret sete som passer både små og store barn.

Inovi memory foam er et mykt og komfortabelt seat-insert som er laget i memory foam, som minner om Tempur og former seg etter barnets kropp. Memory foam finnes både med og uten kanter på siden, men i Trille Jogger har vi valgt å bruke den med kanter for å lune den litt åpne sittedelen (de med kant er særlig fine å bruke til de minste barna slik at de får god sidestøtte når de skal sitte). Inovi memory foam passer også godt i vippestolen til de alle minste barna. Og det er i tillegg mulig å kjøpe til hodestøtte i samme materiale.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Så mye fint dere har i butikken! Jeg lurer på om Elodie details regntrekk og seat insert passer til TFK Joggster Twist (sportsdelen)?

Mvh Julie

Vognverden sa...

Hei og takk for koselig kommentar:)

Seat-insertet passer fint til vognen, men i og med at kalesjen på TFK er såpass stor er jeg litt usikker på om regntrekket passer. Vet at flere andre universale regntrekk blir for trange på denne vognen, men jeg skal forhøre meg litt. Er du på Facebook/Instagram? Isåfall kan jeg legge ut spørmål der angående dette, så håper vi noen andre har testet regntrekket på TFK:)