fredag 13. september 2013

Markedsundersøkelse: "brodder" til barnevogn

Vi har blitt kontaktet av en gruppe studenter som går master-utdanningen på Handelshøyskolen i Trondheim. De jobber for tiden med konseptutvikling og har sett på produkter som kan gjøre hverdagen enklere for de med små barn. I den forbindelse jobber de med et produkt som skal gjøre det tryggere å trille barnevogn på vinteren. For å kunne fortsette med å utvikle dette konseptet har de behov for et solid datagrunnlag, og lurte derfor på om vi kunne dele markedsundersøkelsen her på bloggen. Og det gjør vi mer enn gjerne:)

 https://docs.google.com/forms/d/1lhYIVaIQvDANOW-2nT7-RzVlhldCUg3g8xr7vZInwbM/viewform


Litt om produktet:

"Vi har sett på muligheten for å designe en slags "vinterbrodd" for barnevogner. Produktet er tenkt som en friksjons-økende netting som monteres utenpå barnevognhjulene. Det tar liten plass, veier lite, og kan enkelt pakkes sammen slik at det får plass i en liten veske. Vesken festes på vognen, slik at friksjonsnettingen er lett tilgjengelig og kjapt kan tres på de eksisterende hjulene om man møter på glatte veipartier. Det er lett å feste på hjulene og passer til hjul med ulik diameter. Friksjonsnettingen vil være piggfri og kan beholdes på ved trilling innendørs. Produktet har høy kvalitet og er svært holdbart, slik at det kan brukes flere ganger eller beholdes på hele vintersesongen."

Håper at flest mulig har anledning til å svare på denne markedsundersøkelsen, og studentene vil poengtere at dette er i skoleregi og ikke et bestillingsverk fra en bedrift.

Vognverden ønsker studentene lykke til med oppgaven:)

Ingen kommentarer: