fredag 8. februar 2013

Nå er 2013 modellene snart på vei til oss:)

Nytt år betyr nye vognmodeller/farger, og det er utrolig spennende å se nyhetene hos leverandørene våre.

Først ut er Chipolino, som enda en gang overrasker i positiv forstand. Vi får ikke skrytt nok av dette vognmerket, og det er en drøm å samarbeide med dette firmaet. For det første følger de oss opp på en utrolig bra måte (har aldri opplevd liknende:)), og på slutten av 2012 fikk vi muligheten til å evaluere fjorårets salg, komme med innspill angående nye modeller/farger, fortelle hvilke vogner som selger bra her i Norge og hva våre kunder vektlegger ved kjøp av barnevogn. 2013 modellene var selvfølgelig klare på dette tidspunktet, så våre innspill blir først tatt med i planleggingen av 2014 modellene.

Det ser imidlertid ut som at Chipolino har kommet oss i forkjøpet, for en av de tingene vi påpekte var at mange av våre kundene har gitt uttrykk for at vognene fra Chipolino har litt for mye farger/mønster. Og hva ser vi i katalogen for 2013? Jo, vognene er mye mer nøytrale i fargen enn tidligere år og vi kunne ikke vært mer fornøyde:)

Nå gleder vi oss enormt til neste sending fra Chipolino, som er ventet inn i månedskiftet mars/april.

Ta en titt på nettsiden til Chipolino for mer info: http://chipolino.com/#/en

(- 2013 katalogen finner man øverst til høyre)Årets store nyhet for vår del, må være Chipolino Riva i fargene Black og Vanilla. En stilren og lekker reisetrille, med enorm kalesje, og med en vekt på kun 7,2 kg. Vi gleder oss veldig til å få testet denne:)


Bestillingen hos Chipolino er nesten klar nå, men har dere noen spesielle ønsker er det bare å si i fra, så kan vi få bestilt opp ønsket vogn/trille til dere:)


Ingen kommentarer: