onsdag 30. november 2011

Vil dere være med å designe de nye produktene fra Stay-put?

Vi får fra tid til annen henvendelser fra kunder som ønsker vann- og vindtette vognposer til bruk vår og høst. Softshellposene fra The Buppa Brand slo godt an når de kom på markedet, men mange syns at disse ble for spesielle og med for mye mønster. Vi er derfor utrolig glad for at Stay-put nå har gitt oss muligheten til å designe svarte vognposer, med valgfri farge på fleecefôret.

Bildet over er et illustrasjonsfoto, men vi vil tro at det ferdige produktet vil se tilsnærmet slik ut. Bildet er av Stay-put weatherproof rosa + Stay-put seat-insert rosa!

De nye weatherproof vognposene vil ha samme fasong og funksjoner som fleeceposene fra Stay-put. I tillegg vil de ha samme ytterstoff og fleece som Stay-put weatherproof (stormtrekkene). Vi har dessverre ikke bilder av det ferdige produktet, da Stay-put nå skal lage disse på bestilling fra oss.

De nye Stay-put weatherproof vognposene kan bestilles i følgende farger (gjelder spesialbestillinger innen 15. desember):
- Lyseblå fleece
- Mørkerosa fleece
- Mørkeblå fleece
- Lyserosa fleece
- Rød fleece
- Svart fleece
- Sølvgrå fleece
- Mellomgrå fleece
- Mørk grå fleece
- Aqua fleece
- Beige fleece
- Brun fleece

Siste frist for spesialbestilling er 15. desember 2011, og posene er leveringsklare i månedskiftet jan/feb 2012. Alle som bestiller innen fristen vil få Stay-put weatherproof vognpose for 699,-

Ingen kommentarer: