torsdag 30. august 2018

Gjett hva som er tilbake på markedet?

Husker dere de fantastiske vognposene i softshell fra svenske The Buppa Brand? De var utrolig populære hos oss i 2010 og 2011 - og nå er de endelig tilbake. Og best av alt; du får den nå til en enda bedre pris: kun 799 kr



En helt fantastisk vognpose til bruk både vår, sommer og høst - perfekt både på kjølige dager (holder ned til 0 grader), varme dager, vindfulle dager og regnværsdager. Ja, rett og slett hele sommerhalvåret.

Produktbeskrivelse:

Denne supertynne og myke vognposen i softshell er den perfekte vår_/sommer-/høstposen i barnevognen - passer like bra i bagvognen som i sportsvognen (passer ned til 0 grader). Den er produsert i et fantastisk soåftshellmateriale med BuppaShield® Wind&Water, som betyr at den har et membran som gjør vognposen vind-/vanntett samtidig som den er fôret med herlig myk fleece. Softshellmaterialet puster, slik at barnet alltid vil ha rett temperatur i vognposen.

Vognposen har glidelås rundt hele, slik at lokk og bunn også kan brukes separat. Perfekt når man kun trenger en tynn dyne på de varmeste dagene, eller trenger et ordentlig stormtrekk for å beskytte mot vær og vind. Vognposen har 2 smarte festefunksjoner, og sitter utrolig godt i barnevognen. Den har hull til 5 punktssele.



Her er en av tilbakemeldingene vi fikk i 2010:

The Buppa Brand - softshellpose 
Kjøpte denne posen som ein overgang frå vinter til sommar då vesla var litt over året. Vogna vår, ein EasyWalker er veldig open synes eg, og ønska derfor å gjera den lunare med denne posen. Tenkte den skulle brukes om våren, og tas ut når sommaren kom. Men posen har sitte i, til vinterposen kom nå i desse dagar! Veldig praktisk med tanke på at eit teppe eller ei dyne ikkje ligger i ro i denne type vogner. Når det var på sitt varmeste her i Telemark, så bare tok eg av lokket, og resten fungera som eit underlag i vogna. Og været kan ein jo ikkje stole på her, så når det kom ei overraskande skur så fungerer posen godt som skydd. Softshell overlata gjer at den har god motstand mot vatn. Altså eit kjøp eg trygt kan anbefale vidare!

Skrevet av Magnhild 16 . november 2010.


Dere finner hele sortimentet til The Buppa Brand HER!


Ingen kommentarer: