mandag 22. januar 2018

Uhmm Box

Det er en stor glede å kunne få presentere et nytt dansk merke, med noen helt geniale produkter. Velkommen til Vognverden, Uhmm Box!


Som de selv sier: "Den daglige utfordringen med å få plass til alle matbokser og oppbevaringsbokser i kjøkkenskapene + den evige jakten på matbokslokkene helt innerst i skapet, skapte behovet for en mer praktisk og moderne oppbevaringsboks.

Og inspirasjonen til nye løsninger fant vi i gamle ideer og tradisjoner...

I Vietnam har man i århundrer pakket inn maten i palmeblader og brukt bladene som tallerkner. I den moderne vestlige verden, hvor alt skal kunne tåle en tur i oppvaskmaskinen, mikroen og fryseren, og hvor palmeblader ikke akkurat vokser i hagen vår, ble Uhmm Box løsningen".Vi er utrolig stolte over å kunne tilby dere disse fantastiske boksene, som kan brukes til alt fra matboks og oppbevaring av restemat, til iskremboks, sminkeboks eller hva med en boks til barnas tegneblyanter eller til sysakene? Uhmm Box kan brukes til det meste - og det er vel egentlig bare fantasien som setter grenser.

PRESENTASJON:

Som nevnt over her tåler de både oppvaskmaskin, mikro (+100 grader) og fryser (-30 grader). I tillegg er de produsert med tanke på både deg og miljøet. De er laget at Poly Propylen, et bæredyktig plastmateriale som ikke bare er godkjent til matvarer, men også egner seg til gjenvinning (ved brenning etterlates kun vann og litt CO2 i miljøet). Uhmm Box etterlater altså hverken skadelige stoffer i miljøet eller i maten, da den både er fri for ftalater og parabener. Selv under oppvarming i mikroen, vil ikke boksen etterlate skadelige stoffer i maten. Den er overflatebehandlet så den tar heller ikke til seg lukt eller farge fra maten. Med tiden vil overflatebehandlingen slites av, og derfor er levetiden på en Uhmm Box ca 2 år. DON´T WRAP IT. FOLD IT!

Uhmm bokser folder seg estetisk rundt maten, og dens evne til å være alt fra en boks til en skål og til en tallerken gjør det til en sanselig opplevelse å spise av en Uhmm Box. Fyld først boksen med matvarer eller småting, og fold deretter boksen sammen. Boksens folder tilpasser seg til innholdet - utrolig praktisk og genialt! 

Den unike foldekunsten gjør boksen særlig praktisk i oppvaskmaskinen samt i det evig overfylte kjøkkenskapet... Fold boksen ut til en tallerken og nyt at den er enkel å rengjøre samt oppbevare. Tommel opp! 

Når Uhmm Box lukkes er den ikke 100% vanntett - det gjør at maten holder seg frisk og får muligheten til å "puste". De små åpningene ved lokket minimerer kondens. Åpningene fungerer også som damphull, og det er derfor ikke nødvendig å åpne lokket ved oppvarming i mikroen. Og husk at Uhmm Box også er velegnet til frys - så nå er det ingen unnskyldning til å ikke skjære ned på bruken av aluminiumsfolie, plastposer og annen engangsemballasje.

Er det rart vi har falt for denne geniale, lille saken?


Uhmm Box kommer i 2 ulike størrelser og flere forskjellige farger. Den ene boksen er 10 x 18 x 5 cm (No. 01), mens den andre boksen er 10 x 12 x 7 cm (No. 02). Prikken over i´en på Uhmm Box er det dekorative og fuksjonelle silikonbåndet - designet for å gi boksen karakter og samtidig holde boks og mat samlet. Båndene kan kjøpes separat slik at du enkelt kan skifte farge på din Uhmm Box for et personlig uttrykk. 

Du finner Uhmm Box i nettbutikken

Ingen kommentarer: