tirsdag 30. mai 2017

Brukeromtale BedBox® by JetKids - 9 timers sammenhengende søvn på flyet!

BedBox® by JetKids er en norsk oppfinnelse som har tatt verden med storm - en genial liten sak som forenkler og gjør de lange flyreisene til en drøm... Alle foreldre/barn skulle hatt en BedBox®, den perfekte reisekamerat for barn i alderen 0 til ca 7 år (opptil 130 cm)!


BedBox® by JetKids har flere ulike bruksområder, og vår datter på 6 1/2 år la sin elsk på den allerede lenge før avreise. For hvor kult er det ikke å ha en ride-on koffert (eller bil...) man kan suse rundt på inne i stuen. Vi var lenge usikre på hvor stort utbytte vår lange datter (nesten 130 cm) ville ha av BedBox® ombord i fly, men JetKids overbeviste oss om at hun i hvert fall ville få en bedre sittekomfort ved å kunne hvile bena på den. Så da vi satt kursen mot Los Angeles (11 timers flytur) i påsken var BedBox® selvfølgelig med og her kommer vår dom over produktet:


Før avreise:

BedBox® blir jo barnets håndbagasje, så vi er veldig glad for at de har designet den slik at det også er plass til egne ting. Vi ble faktisk veldig overrasket over hvor mye denne lille saken rommer. Oppi BedBox® ligger det madrass og sidekanter (til de minste barna), men i og med at den rommer hele 20 liter får man plass til barnas ting i tillegg. Vi valgte og la sidekantene bli igjen hjemme, og fikk da enda bedre plass oppi. Siden vi skulle på en lang flytur ønsker vi i tillegg å ha med en ordentlig dyne og det var ikke noe problem å få plass til en juniordyne (100 x 140 cm) i dun oppi.

Lillesøsters pakkeliste:
- dundyne (100 x 140 cm)
- veske
- solbriller
- sovebriller (som kun kaller den)
- kosedyr
- pennal
- aktivitetsbok
- sminkepung full med Shopkins, Polly Pocket og ande leker
- 2 x Kvikk Lunsj (vi skulle tross alt på påskeferie;))På flyplassen:

Og her startet det morsomste for lillesøster - med misunnelige blikk fra både storebror og de andre barna vi reiste sammen med. Hoi hvor det går med en BedBox® på Gardermoen, hun suste rundt og hadde det utrolig gøy de timene vi var på flyplassen. Det er veldig gode hjul på BedBox®, de svinger lett og det er enkelt å manøvrere forbi mennesker eller andre hindringer på veien. Og best av alt, det er jo nedoverbakker på Gardermoen...


For mindre barn er det enkelt for en voksen (evt. eldre søsken) å dra BedBox® etter seg, og det går også an å hekte flere BedBox®´er sammen og dra i "tog". Mulighetene er mange og stroppen kan også brukes som skulderstropp, slik at en voksen enkelt kan bære den med seg.


Ombord på flyet:

Siden BedBox® ikke er et sikkerhetsprodukt, må den ligge under setet foran ved avgang og landing - men så fort lystet med "fest sikkerhetsbeltet" er skrudd av, er det bare å dra frem BedBox®. Det aller første som slo meg da vi var vel ombord i flyet, var hvor enkelt det var å få tak i tingene som lå oppi BedBox®. Så fort man tar av lokket, har man full oversikt og ser alt som ligger nedi. Utrolig praktisk  og et stort pluss i mine øyne. Siden vi reiste på kvelden slo vi opp BedBox® nesten med en gang og det tok ikke lang tid før lillesøster var i dyp søvn. Planen var at hun skulle sitte i setet sitt med bena fremover, men hun fant fort ut at hun lå veldig godt hvis hun la hodet helt inntil setet foran og så lå litt skrått mot meg som satt ved siden av. På den måten lå overkroppen hennes på BedBox® og setet hennes, mens de lange bena hennes lå i mitt fang. Og dette må ha vært en veldig god sovestilling, for hun sov sammenhengende i hele 9?! timer... Til sammenligning sov de andre barna i reisefølge rundt 4 timer (med flere oppvåkninger). Så det var en blid og fornøyd 6 åring som ankom Los Angeles, og vi foreldrene fikk både sovet, sett på film og spist mens hun var i sin dypeste søvn.


Nå forstår dere kanskje hvorfor vi digger BedBox® og gjerne skulle gitt en til alle foreldre som reiser med små barn. Eneste skår i gleden er jo at vi ikke fikk denne for 11 år siden, da storebror ble født. Vi har nemlig reist masse mens barna var små, og de har alltid sovnet raskt på flyet, men så våknet like fort grunnet at de ikke har funnet en ordentlig sitte-/liggestilling i flysetet. BedBox® by JetKids er med andre ord en reddende engel både for små og store barn.

Og har man 2 små barn er det heller ikke noe problem at de deler flysete og BedBox®. Her ser du en fornøyd mamma med 2 sovende barn på 1 år og 2 1/2 år:


Takk til Guri for flott bilde og tilbakemelding:

"Over gjennomsnittet fornøyd med #jetkids ✌️- til dåkker som vurderer... slutt å tenk... #løpogkjøp @vognverden - (i tilfelle noen lurer... #ikkesponsa bare veldig fornøyd mamma, som elsker god service og #happykids)

Vi har også fått flere bilder fra fornøyde kunder den siste tiden, og her ser dere en liten 2-åring som skal ut i den store verden og selv trekker BedBox® etter seg på flyplassen.


Takk til Heidi for koselig bilde:)

Ønsker dere mer info om BedBox® by JetKids kan dere lese HER.

Ellers finner dere alt av spesifikasjoner og annen nyttig info i nettbutikken.

Vi sier det igjen - vi digger dere JetKids! Og vi er utrolig stolte over å kunne tilby kundene våre denne fantastiske, norske oppfinnelsen.

Ingen kommentarer: