søndag 19. februar 2017

KAOS Ransel

Det er ingen hemmelighet at vi digger denne kule stellevesken/sekken - både på grunn av dens stilige design, men også fordi den er utrolig praktisk.  KAOS Ransel er designet av 2 mødre som mener at man ikke trenger å se kjip ut selv om man blir foreldre. De savnet en stelleveske som de virkelig ville bruker og som passet deres egen stil. Og som de selv skriver på siden sin:

"KAOS stelleveske er selvfølgelig ikke bare pen å se på, den er utrolig gjennomtenkt. Vi hadde allerede hvert vårt barn fra før og har brukt all vår erfaring i utviklingen av KAOS stelleveske. Den har med andre ord alle funksjoner en stelleveske burde ha. Vi har plassert lommer strategisk og sørget for at du får plass til alt du trenger når du er ute på tur med den lille."


KAOS Ransel er designet som en sekk, nettopp fordi designerne mener at man trenger hendene fri når man har en liten baby. Og det sier vi oss enig i:) Videre har den en lang skulderstropp slik at den også fungerer fint som en messenger bag. Eller den kan henges fint på barnevognen.


Det følger med både en praktisk clutch (perfekt til nøkler, mobil, sminke etc) samt en stellematte som kan vaskes i vaskemaskinen. Stellematten ligger strategisk plassert i forlommen på sekken, slik at den ikke trenger å ligge sammen med resten av innholdet i stellesekken. 


Og best av alt, KAOS Ransel passer like fint uten bleiebarn. Så her får man en stilig sekk som kan brukes i mange, mange år. Og med praktisk laptop lomme fungerer den også supert som jobbveske, det kan undertegnede skrive under på:)

Ønsker du å lese mer om hva designerne Mette og Gineline skriver om de ulike produktene, anbefaler jeg dere å ta en titt på inspirasjonsiden til KAOS.

Ingen kommentarer: