mandag 15. august 2016

Bumbleride Indie 2016

Når en favoritt og bestselger bare blir enda bedre:

We love you Bumbleride - dere har virkelig klar det!


Vi har ventet i mange mange måneder på 2016 modellen av Bumbleride Indie, og på et tidspunkt var vi redd for at den aldri skulle dukke opp. Lanseringen ble utsatt måned etter måned, mens vi stadig fikk flere forhåndsbestillinger fra tålmodige kunder. Ventetiden har vært altfor lang, men i dag har jeg lyst til å si at det virkelig var verdt å vente på denne nyheten. For en vogn, for noen forbedringer!

* Styret er blitt høyere, bredere og har flere justeringer
* Kalesjen er enorm
* Ryggen er rettere i sittestilling, og virker romsligere
* Handlekurven er større - enkelt å komme til selv i liggestilling
* Den virker faktisk lettere å trille, selv om den veier noen gram mer enn 2015 modellen
* Legges sammen i en bevegelse - superenkelt

Vi lar disse bildene presentere nyheten Bumbleride Indie 2016:

Brukeromtaler og mer info kommer så fort vi får testet den grundig.

2 kommentarer:

MrsKing sa...

Bumbleride har vert en vinner her. Vi kjøpte 2013 model til vårt første barn og har brukt den fra dag 1 og frem til nå! Jeg er giret på ny farge og den nye kalesjen og er ganske sikker på at vi kommer til å gå for en 2016 model til noe evt andre barn :) selv om vi fint kunne brukt den vi har i noen år til så frister det for mye med en fresh en ☺️ Vår vogn har vert med verden rundt i alle mulige terreng og aldri skuffet så kjenner det blir alt for skummelt å skift 😄
Men jeg lurer litt på det skifte de har gjort på hjulet foran ? Noe endring i kjøre komfort?
Også på kalesjen bak, det virket som om det er mindre stoff som dekker til åpningen ?

Vognverden sa...

Hei! Så gøy å høre at dere er så fornøyd med 2013 modellen at dere ønsker å prøve 2016 modellen:) Det er meg bekjent ikke gjort noen endringer på forhjulet til Indie, kun den nye modellen Speed som i tillegg har et stille mellom låst og svingbart forhjul. Trillekomforten er ganske så lik som på 2013 modellen, men jeg syns faktisk denne modellen virker hakket lettere å trille. Stoffet bak er akkurat like dekkende som på deres modell. Bor dere i nærheten, er dere hjertelig velkommen innom for å teste 2016 modellen.