tirsdag 19. april 2016

Vi har fylt opp lageret med uteleker!

Endelig er våren her og lageret vårt er fylt opp med masse spennende uteleker. Vi har flere spill fra PlanToys som passer like godt inne som ute, en stilig balansesykkel fra Babytrold og sist men ikke minst Italtrike! Vi krysser fingrene for en solrik, varm og flott vår/sommer:)

1) Minigolf fra PlanToys:
Stilig golfsett til de minste, perfekt på barnerommet eller i hagen. Inneholder 2 trekøller i barnestørrelse, 2 baller og 3 ulike baner - ideelt for 2 spillere. Kommer i praktisk oppbevaringspose.


2) Abe-bowling fra PlanToys:
Dette bowlingspillet har vi allerede testet ut og det falt virkelig i smak hos både små og store barn i gaten vår. Og jeg har allerede lovet en ny turnering i ettermiddag;) Settet består av 5 kjegler (aper) og 1 ball. Den som slår ned fleste kjegler - vinner!


3) Croquet fra PlanToys:
Hele familiens favorittspill i superkult design! Dette krokketspillet kan brukes både innendørs og utendørs, og består av 4 forkjellige trekuler med dyremotiv (fugl, tiger, ape og frosk). I tillegg følger det med 2 køller, 4 buer og 1 pinne. Kommer i praktisk oppbevaringspose!


Den stilige motorsykkelen fra Babytrold er perfekt balansetrening for de minste, passer fra ca 2 - 5 år.  Kan brukes både innendørs og utendørs. Leveres med 12" gummihjul og håndtak i mykt gummimateriale. 


Endelig er den her, det kuleste kjøretøyet på 4 hjul! Et utrolig morsomt leketøy for de minste barna, passer fra ca 12 mnd til 6 år. Tåler en maksvekt på 50 kg! Med praktisk oppbevaringsrom. Myke og lydløse gummihjul, slik at den også kan brukes innendørs. Alle disse lekene er på lager for omgående levering! Alle bestillinger som kommer inn før kl 14 på hverdager, blir sendt samme dag. God shopping!

Ingen kommentarer: