onsdag 2. mars 2016

Nytt merke hos Vognverden: Lullalove


Vi ønsker herlige Lullalove velkommen til Vognverden! 

- Fantastiske håndlagde produkter laget av bambus og lønnetre
 


Lullalove har en rekke flotte produkter rettet mot de minste barna, til en meget hyggelig pris! 

En miljøvennlig bitering laget av lønnetre som kommer i to former, fisk og skilpadde. Biteringen er god å bite i under tannfrembrudd og tannkløe. MaMari biteringen har en avtagbar festebånd med smokklips.



GRYZOLE er en fruktformet bitering med et skjerf av 100% bambus. Biteringen er laget av 100% lønnetre (ullakkert) som er utviklet for å hjelpe barnet med tannkløe og tannfrembrudd.



SupeRRO baby eco er en praktisk kombinasjon av smekke håndlaget av 100% naturlig bambus og en håndlaget bitering av lønnetre. Biteringen er god å bite i under tannfrembrudd og tannkløe. Smekken fins i fargene ecru, lyseblå og lyserosa.



En unik kombinasjon av design og enkelhet. Barnet kan leke med ODA bilen som en lekebil, rangle med den eller bite i den under tannfrembrudd. 



SupeRRO baby hevea er en praktisk kombinasjon av smekke håndlaget av 100% naturlig bambus og en håndlaget bitering av gummitre (hevea). Biteringen er god å bite i under tannfrembrudd og tannkløe.


Multifunksjonell veske for smokker, biteringer og andre småting . Uerstattelig på gåturer, reiser og selskaper.


Alle produktene fra Lullalove kommer flott innpakket i gaveesker, og er en hyggelig liten oppmerksomhet til en nyfødt. Priser fra 149 til 249,- 

HER finner dere hele vårt sortiment fra Lullalove!

Ingen kommentarer: