lørdag 3. oktober 2015

Vil du dele dine erfaringer med oss? Vinn gavekort på 1000,-

Vi får stadig tilbakemeldinger fra kunder om at de setter utrolig stor pris på brukeromtalene her i bloggen, noe vi syns er veldig koselig. Tiden har imidlertid ikke strukket til det siste året, så vi henger ganske etter på den fronten, beklager dette. Derfor tenkte vi å spørre om dere har lyst til å hjelpe oss? Har du et produkt fra Vognverden og har lyst til å sende oss en kort brukeromtale, blir du med i trekningen av et gavekort på 1000,-


Du kan sende inn så mange brukeromtaler du ønsker, og jo flere brukeromtaler, jo større vinnersjanse:) Og sender du oss i tillegg et bilde av produktet i bruk, blir vi ekstra ekstra glade. Vi kommer til å publisere brukeromtalene her i bloggen utover høsten/vinteren, men du kan gjerne være anonym hvis du ønsker det.

Alle bidrag sendes til bestilling@vognverden.no

Vi setter utrolig stor pris på hver og en av brukeromtalene, men ønsker veldig å høre hva dere syns om våre nyeste produkter som vi ennå ikke har fått testet ordentlig selv:

- Tinkafu
- Cab-on
- ABC Design
- Childhome
- Baby Clic
- Lorena Canals
- Crescent
- PlanToys

Nå gleder vi oss til å fylle bloggen med nye brukeromtaler og håper at mange har lyst til å hjelpe oss i arbeidet med å fortsatt ha en oppdatert og informativ blogg. På forhånd tusen takk!

Ingen kommentarer: