onsdag 26. august 2015

La oss få presentere nyheten Beebop!

Vi var en smule skeptiske til denne vognen da vi fikk se bilde av den for første gang. Den så mistenkelig ut som en eller annen dårlig Bugaboo-kopi, men det var før vi fikk en ordentlig presentasjon og fikk vite mer om dette tyske merket Osann. Beebop er nemlig en tysk kvalitetsvogn, som ja, ligner ganske så mye på Bugaboo ved første øyekast, men tar man en nærmer titt ser man at det ikke er en tro kopi av denne vognen. Og det aller beste, denne vognen koster kun 5999,-


Beebop leveres komplett som duovogn, med babybag, sportsdel og regntrekk som passer til begge delene. I tillegg følger det med avtagbar bumperbar(frontbøyle), som også kan brukes på babybagen. Understell og alle tekstilene utenom kalesjen leveres i helsvart, med mulighet for å bytte ut fargen på kalesjen. Ekstra tekstilsett kan kjøpes separat.


Beebop har god fjæring på bakhjulene og passer derfor like bra i byen som på ujevnt underlag. For det aller tøffeste terrenget (og i masse snø) kan man evt. kjøpe til ekstra offroadhjul, slik at vognen får 4 like store, fast lufthjul.


Videre har vognen en stor og romslig handlekurv som er lett å komme til selv når sportsdelen er i liggestilling. Et stort pluss! Beebop har ergonomisk sittedel og er design for barn mellom 9 mnd og 4 år. Sittedelen er vendbar, så man kan selv bestemme om barnet skal se fremover eller bakover på den som triller. Man kan også vende styret, slik at man kan trille med de store lufthjulene foran.Nytt for i år er at understellet også er svart, noe som gir et delikat helhetsinntrykk! 
Det største plusset på denne vognen må nesten være den store og romslige babybagen, som faktisk har en liggelengde på hele 90 cm. Det vil si at det er god plass til vinterpose og store barn, og man behøver ikke bytte til sportsdel før babyen og foreldre er klar for dette. Et tips når babyen vil opp og sitte, er å kjøpe en enkel ryggstøtte som kan brukes i babybagen når babyen er våken. Vi har selv utrolig god erfaring med denne støtten og brukte den masse i perioden fra lillesøster var 6-9 mnd. På den måte kunne vi bruke babybagen så lenge vi ønsket, selv med en nysgjerrig baby som ville opp og se når hun var våken:)Beebop tar minimalt med plass sammenlagt, og får plass selv i de minste bilene. Måler kun 84 x 59 x 31 cm sammenlagt. Hjulene kan i tillegg enkelt klikkes av, slik at understellet blir enda mindre. 


Vi gleder oss masse til å teste denne vognen, og kommer selvfølgelig tilbake med flere bilder og brukeromtale så fort den er pakket opp og montert på showrommet vårt.

Ønsker dere en demonstrasjon av Beebop, er dere hjertelig velkommen innom oss i Røa Næringspark:) Ta kontakt for å avtale tid!

Ingen kommentarer: