tirsdag 23. juni 2015

2ME Bremen Country: utrolig mye vogn for pengene!

Er dere på jakt etter en vogn som ikke koster så mye, men likevel passer fra nyfødt og frem til barnet slutter med vogn? Da bør dere se nærmere på 2ME Bremen Country. Her får man alt man trenger i en og samme vogn, til en fantastisk pris.


2ME Bremen Country leveres komplett med sportsdel, babybag og 2 x stormtrekk. 


Den har en romslig babybag som er lett å bære med seg og samtidig har en lang liggelengde på hele 80 cm. Tåler en vekt opptil 12 kg.

2ME Bremen Country er testet og godkjent for å tåle en vekt på 18 kg, og kan dermed brukes så lenge barnet har behov for vogn. Videre har den en utrolig lang liggelengde i sportsdelen på hele 100 cm. Liggestillingen er i tillegg helt flat, så her kan barnet sove trygt og godt frem til ca 4 års alder. I tillegg har denne vognen den største kalesjen vi noen gang har sett, så den vil skjerme godt for sol, vind og vær.


Selv i liggestillingen går kalesjen nesten helt ned til den avtagbare frontbøylen, helt utrolig. Det er titteluke i kalesjen, samt 2 praktiske oppbevaringslommer på siden. På varme sommerdager kan man kneppe vekk baksiden av kalesjen for god sirkulasjon (det er da myggnetting på hele baksiden). En meget smart finesse vi skulle ønske de hadde på flere barnevogner.

En annen smart finesse er at man kan justere lengden på fotbrettet etterhvert som barnet vokser, noe som gjør at denne vognen har mye lengre liggelengde og benplass enn tilsvarende barnevogner.

2ME Bremen Country leveres med 4 store punkteringsfrie hjul med kulelager og god demping både foran og bak. Man kan enkelt bytte trilleretning ved å vende håndtaket. I tillegg har vognen en dyp og romslig handlekurv som er lett å komme til selv i liggestilling.


Og det aller beste med hele vognen er at den koster KUN 3499,- (fri frakt). Helt utrolig!

Dere er hjertelig velkommen innom for å ta en nærmere titt på 2ME Bremen Country.

Ingen kommentarer: