torsdag 9. oktober 2014

Måneden som forsvant…

I går oppdaget jeg plutselig at vi ikke hadde skrevet et eneste innlegg i bloggen i perioden 30. august til 8. oktober… Det må være den lengste pausen vi noen gang har hatt, men unnskyldningen får være at september fløy avsted med masse nye varer, spennende møter, nye leverandøren og stor aktivitet på instagram og facebook. Men fra nå av skal bloggen få en høyere prioritering, og målet er jo at vi skal skrive utfyllende omtaler av alle produktene våre samt informere om spennende nyheter.


Den største forandringen hos Vognverden denne høsten er at vi etter 5 år som ren barnevognbutikk, har sneket inn en ny kategori som heter Barnerommet. Hovedfokuset vårt vil fremdeles være barnevogner og utstyr til barnevogn, det er det vi er gode på og det vi syns er gøy. Men etterspørselen etter barnesenger og annet utstyr blir stadig større, og mange førstegangsforeldre har ymtet frempå at de gjerne skulle handlet alt av utstyr hos oss:) Så etter et meget interessant møte i september, begynte vi å se litt rundt og oppdaget at leverandørene våre har et hav av spennende produkter.

Det begynte i det små med forhåndsbestillinger av babysengene Baby Clic Swing og Baby Clic Crib. Og responsen på Baby Clic Swing jeansgrå var så god at vi nå har valgt å lagerføre dette produktet hos oss. Vi har også lagt ut noen få produkter fra Babytrold, og minisengen derfra er ventet inn i neste uke. Flesteparten av produktene til Barnerommet er imidlertid fremdeles bestillingsvarer, men vi tar et skritt av gangen og ser evt. om vi skal ta inn flere produkter etterhvert.


Vi fikk også inn en rekke nye vognrelaterte produkter i september, så vi henger litt etter med presentasjonen av disse. Påfyll av Addstroller/Addbaby, Cab-on og Stay-put produkter var også etterlengtet, og endelig er vi à jour med alle restordrene der.

Alle produktene fra Baby Clic er også på lager igjen, og vi har bestilt opp rikelig denne gangen, slik at vi forhåpentligvis ikke blir utsolgt med det første:)

På forsiden av Vognverden.no ser dere de nyeste produktene under fanen Nye produkter.

Ingen kommentarer: