torsdag 16. januar 2014

Vi søker testpersoner:)

Nå er det lenge siden vi har skrevet utfyllende brukeromtaler her i bloggen, og i den forbindelse søker vi etter testpersoner som har lyst til å teste produkter for oss mot at vi får en brukeromtale i retur:)

Høres dette interessant ut for deg/dere, legg igjen en kommentar under dette innlegget og skriv hvilket produkt du/dere ønsker å teste.


Vi setter stor pris på om noen vil teste ut våre nyeste produkter fra Inovi, Bumprider, Ju-Ju-Be og Elodie Details som vi ennå ikke har fått testet ordentlig selv. Men er det et av våre andre produkter dere har behov for og har lyst til å teste, er dere selvfølgelig mer enn gjerne velkomne til å skrive ned dette.

Vi holder dette innlegget åpent frem til 25. januar og vil da plukke ut 2-3 testpersoner.

72 kommentarer:

HildeM - Lykkelig med liten sa...

Vi vil veldig gjerne teste produkter for dere! Vi har lang og god erfaring med dette om du tar en titt på bloggen min! Vi gir alltid vår ærlige mening. Bloggen har også veldig mange lesere hver eneste dag, så vi håper å kunne få samarbeide med dere! Jeg kan også sende deg mail med mer informasjon om du ønsker det!

Krysser mammafingrene og håper å høre fra dere!

Klem fra Hilde

Anonym sa...

Jaaaaa, selvfølgelig vil jeg det!!! Jeg trenger ny stelleveske og tester gjerne denne: http://www.vognverden.no/products/ju-ju-be-behip-berry-squares

Hilsen Renate:)

Mariannpariann sa...

Jeg vil også gjerne teste produkter. Jeg har ikke blogg, men er aktiv på andre arenaer - som facebook og instagram. Jeg venter tvillinger - så alle praktiske og gode produkter som gjør hverdagen enklere - og kanskje litt finere - er velkomne.

Jeg har nettopp fått Bumleride Indie Twin i hus - og gleder meg veldig til å prøve ut denne :) Det kunne derfor passet å teste feks Invoy hodestøtte, memoryfoam, og mobilholder, men både stellevesker og vognposer kan også gjerne testes ut!

Vennlig hilsen
Mariann

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Veronika W sa...

Vi har 2 vognbarn på 4 måneder og 2,5 år og blir glad for å teste et av produktene deres. Regntrekk til dobbelvogn, koppeholder og sommerpose til babyen hadde kommet godt med

kjerstid@hotmail.com sa...

Hei!
Jeg kunne tenkt meg å teste vognposer, seat-insert, Elodie Details trille, ju-ju be quick

Ida Haugen sa...

Hei :) Jeg tester gjerne ut produkter for dere. Jeg har ingen bogg selv, men uttrykker meg gjerne via andre sosiale medier for dere om produktene dersom dere skulle valgt meg.
Jeg er førstegangsmamma til ei nydelig jente på 3 mnd. Vi er ofte ute å triller både på skogsveier og på asfalt eller i butikker. Jeg er nøye på hvilket utstyr jeg velger og er pirkete på at det holder standarden produsentene lover.
Vi bor på bygda og her er det mange utfordringer; blant annet vær, temperatur og føre. Jeg tester derfor gjerne produkter som skal tåle litt i forhold til dette - vognposer og lignende.
Håper dere velger oss til å teste litt for dere :)
Mvh Ida Johanne Haugen.

Kaja Christine Evensen sa...

Beklager hvis kommentaren min kommer flere ganger, men sliter å få publisert:) Ønsker veldig gjerne å skrive brukeromtale for dere og tester hva som helst. Har to små- ei på 9 mnd og en på 2 år. Har derfor både tvillingvogn og enkeltvogn som kan brukes til testing. Tester også gjerne triller, poser, regntrekk, stellebag, seat-insert.

Mvh
Kaja Evensen

SiriK sa...

Hei! Jeg vil gjerne være testperson, jeg har ei jente på nesten to år og ei i magen. Jeg er veldig opptatt av kvalitet på alt av utstyr og har lest mange anbefalinger og tester av utstyr.

Mvh Siri K.
siri_loland@hotmail.com

Fru Jacobsen (@frujacobsenno) sa...

Jeg vil gjerne teste produkter fra dere. Jeg har en godt besøkt blogg og jeg har god erfaring fra testing. Bare ta en titt på www.frujacobsen.no så kan du finne en del der :)

Jeg tester det som måtte passe dere, og har barn på 5 år, 3 år og ei på 10 mnd.

Rop ut om du trenger mer informasjon :)

Vognverden sa...

Vi har fått tilbakemeldinger fra flere som ikke har fått lagt inn kommentarer under dette innlegget, så dette er kun en test for å se om vi får det til i dag:)

Anonym sa...

Test

Henriette sa...

Har en gutt på 1 år, og vi har veldig lyst å teste ut Bubleride Indie. Har vogndilla og vurderer å skaffe oss en sånn. Vet hva jeg liker og ikke og er flink til å sette fingeren på det :)

Mvh Henriette Jåsund

Maria Nilsen sa...

Heisann. Jeg tester gjerne ut produkter for dere. Jeg har ingen blogg, men er aktiv på instagram og facebook. Har en gutt på snart 8 mnd, og bor i ei lita bygd i Nord-Troms. Har planer om å reise litt siste tiden av permisjonen, så ting som er kjekt å ha på reiser og gjør reiser med små barn lettvint hadde vært yppelig å teste. Vi leiter fælt etter en trille etc til å ha med på reiser osv men syns det er så vanskelig å velge i vognjungelen. Vi synes det er litt stille her vi bor så reiser mye med bil hit og dit. Har speilrefleks og er glad i og ta fine bilder, og er nøye med at alt jeg gjør er forseggjort. Dett hadde vært artig,!

Ann-Mari sa...

Jeg vil gjerne teste tempur innlegget til datteren min. Hun er 5 måneder og sittedelen til vognen er liksom for bred så hun faller til den ene eller andre siden. Tempur innlegget ser ut som et smart produkt som kan støtte henne. Krysser fingrene hardt!

Hege B sa...

Jeg kunne gjerne tenkt meg og testet ut tvillingprodukter for dere:) har tvillinger på 19 mnd. Har kjøpt stay put til tvillingvogn av dere og anbefalt den til andre tvillingmødre på fb. Mvh Hege B

Cassandra sa...

Jeg venter en liten jente i mai og har en liten gutt på 13 mnd, og kunne veldig gjerne tenkt meg å vært testperson hos dere. Jeg er også forfatteren bak bloggen www.feelmyheart.blogg.no

Mvh Cassandra, prins Teodor og prinsesse Helle

Anonym sa...

Vi er gjerne med på å teste :) har to barn, en gutt på sju mnd og en jente på to år, så det meste av barneutstyr er egentlig høyaktuelt :) vi har til gode å finne en god, romslig og praktisk stelleveske, som passer til våre behov som foreldre til to relativt små barn, men som sagt, vi tester gjerne hvilket som helst utstyr som kan passe i vår situasjon med to tette :)

Mvh
Veronika S. H.

Hanne Sjølli, sjolli2000@yahoo.no sa...

Jeg vil gjerne være testperson! �� Jeg er en helt vanlig mamma, uten blogg, til 2 gutter og er barne og ungdomsarbeider i en barnehage. ��

Charlotte sa...

Vi tester gjerne :D Er kresen, nøye og opptatt av detaler og funksjonalitet på produkter - så et evt produkt blir godt gjennomgått med positive og negative sider om vi får teste noe. Har en jente på 6 mnd og storebror på 2 år og 4 mnd. Så ståbrett, vognpose fra Elodie Details eller seat inset hadde blitt godt mottatt :D

Charlotte, charlotte_herland@hotmail.com

Anonym sa...

Dere har veldig mange fine produkter jeg gjerne ville testet, men må jeg velge ut et produkt må det bli fleeceposene fra Stayput. Jeg har lenge ønsket med en sånn så det hadde vært topp å teste den gratis.

Hilsen Susanne R.

Jill-Christine sa...

Hei på dere!

Vi tester mer enn gjerne produkter for dere. Vi er en familie på tre, snart fire. Vi venter en liten lillebror i april, og har av utstyr ikke alt klart enda.

Bloggen min er godt besøkt, og jeg har god erfaring med produkttesting og samarbeid. Ta gjerne en titt på bloggen min, der dere kan lese mer om samarbeid (se kategorier). www.famwangaasegg.blogg.no

Vi kan være interessert i å teste denne vognposen fra Elodie Details:http://www.vognverden.no/products/elodie-details-vinterpose

Vogn fra Bumprider:http://www.vognverden.no/products/bumbleride-indie-jet-black-pakkepris

Stelleveske fra Ju-Ju-Be:http://www.vognverden.no/products/ju-ju-be-behip-timber

Mobilholder fra Inovihttp://www.vognverden.no/products/inovi-mobilholder

Jeg er også å finne på instagram @famwangaasegg

Krysser fingrer og tær for at vi kan være blandt noen av de heldige testpersonene deres, det hadde vært utrolig hyggelig.

Med vennlig hilsen
Jill-Christine

annika sa...

Vi kan gjerne teste produkter som passer en 1,5 åring og Bumberide Indie. Vinterpose? Thermobag fra Ju ju be? eller noe annet!

Anonym sa...

Hei!

Jeg er ei gift tobarnsmor(ei datter som er 10mnd, og ei på 2år)med stor interesse for barneutstyr og produkter. Har allerede, av egen interesse, teset flere barnevogner m/utstyr både til søsken og enkeltvogn. Håper inderlig vi får muligheten til å teste noen produkter for dere. Jeg er 25 år, og bor sentralt i en liten by.

Tester hva det måtte være for dere, men kan komme med ønsker; Vi kunne tenkt oss å teste Elodie details produkter, spesielt vognpose og stelleveske. I tillegg er jeg interessert i å teste tvilling/søsken-vogn.

Har ikke blogg, men er på facebook og instagram Har også mange venninner som er gravide og har barn.

Krysser fingrene og ønsker oss dette! Mammahjertet ville blitt hoppenede glad-

Mvh Tina Saxrud (tinasletten@hotmail.com)

Emilie Kristensen sa...

Hei! Jeg heter Emilie Kristensen, er 21 år og har en datter på 1 år. Vi ønsker veldig gjerne å få testet noen produkter for dere.

Det er flere ting vi er på utkikk etter for tiden, blant annet leter vi etter en bra trille som er enklere enn den vogna vi bruker til daglig. Hadde vært kjekt med en trille som er lett å reise med, som har full liggestilling og som samtidig er pen å se på.

En annen ting vi ønsker oss er en vognpose i fleece som kan brukes vår, sommer og høst. Har funnet en pose hos dere som falt veldig i smak og det er Cozyosko fleecepose i rosa/brun. Den hadde vært gøy å fått testet!

Hvis det er noen andre produkter dere ønsker at vi skal teste vil vi selvfølgelig det :-)

Jeg blogger, men er også aktiv på instagram og facebook.

Krysser fingrene for at vi er noen av de heldige som blir trekt ut for å teste noen produkter for dere!

Mvh. Emilie Kristensen
kristesen_pija@hotmail.com

Ida sa...

Jeg og sønnen min på 9 mnd tester også gjerne. Pappan er hjemme i barsel, så her kan dere også få utfyllende kommentarer fra en mann's synspunkt på babyting:)

Nina Storsve sa...

Jeg er Nina på 19 år og har en sønn på 6 mnd som heter Lucas. Vi vil gjerne være med å teste produkter hos dere. Dette hadde vêrt supert da jeg er veldig misfornøyd med min odenwalder dunpose som ikke puster og sønnen min er klisj våt etter vær dupp.
Jeg har ingen blogg men er aktiv på instagram og deler gjerne mine meninger der eller på andre sosiale medier.

Lucas sover alle duppene sine i vognen så er avhengig av en ny pose som puster godt og er lun.


Petit royal er en fin å lekker pose som vi gjerne kunne ha tenkt oss å prøve, men er åpen for å prøve de andre merkene som er litt ukjente for meg.

nina_storsve@hotmail.com

Linn Arnesen sa...

Jeg vil gjerne få være så heldig å få bli testperson for dere :) Jeg og minstemor på 18 mnd bruker vogn daglig. Til turer, ærend og soving.

Jeg blogger på www.mittliv-linn.blogspot.no.
Vil selvsagt vise frem bilder og anmwlde produktet for dere der :)
Samme på facebook og Instagram som jeg er daglig aktiv på.

Vi er på jakt etter en nettere og lettere vogn, en trille av noe slag med gode hjul.
Kjekk å ha med seg på turer, shopping og små ærend. For av og til blir Tfk litt for stor ;)

Håper på å høre fra dere.
Mvh Linn Christin Arnesen, linnc84@hotmail.com

Anonym sa...

Vi har en sønn på 19 mnd og kunne tenkt oss å teste bumbleride indie vognen. Vår vogn ble nylig ødelagt på reise, og denne vognen ser ut som en veldig god vogn til vårt bruk! Utenom det så hadde det vært fint å teste vognpose .

Mvh Kine Liland
Kcliland@gmail.com

Anonym sa...

Jeg tester gjerne. Har ei datter på 1, 5 og en sønn på 3, 5... :) tester det som er og teste. Vogn, vognpose, stelleveske ja det dere vil :)

Mvh Hilde Tjønsø
Hilde_dybvik@hotmail.com

Anonym sa...

Hei. Tester veldig gjerne for dere. Har to jenter på henholdsvis 2 og 5 år og venter en lillebror nå. Vi har hatt nesten alt utstyr i rosa så det meste må byttes ut. Men tester mer enn gjerne en vognpise, vi bor langt nord så den får virkelig prøvd seg i kulda da :-)
Mvh
andreafagerli@gmail.com

Anonym sa...

Jeg vil veldig gjerne teste ut produkter for dere! Vi venter en liten gutt om ca en mnd, det hadde vært gøy å teste ut noen av produktene dere selger.

Andrea sa...

Hei. Jeg har termin 9 april med en gutt. Har fra før to gutter som er 7 og 9 år gamle. Jeg kunne godt tenkt meg å teste bumplerider indie med bag eller ju-ju-be stelleveske:-)

Eirin Ravlo sa...

Har veldig lyst til å være testperson! Har termin i juni/juli, og tester gjerne all slags produkter, og veldig gjerne barnevogn når tiden kommer :-)

Helene sa...

Jeg vil gjerne teste produkter for dere :-) Har veldig dilla på babyutstyr og tester gjerne hva som helst. Har ei lita jente på 2 mnd. Skriver også blogg med en del lesere hver dag.

Anonym sa...

Lilja Sofie på snart 2år og mammaen vil gjerne teste produkter for dere. Mor har vogndilla m/tilbehør så vi tester gjerne hva dere enn måtte ønske ;)
er meget aktiv på sosiale medier selv om vi ikke har blogg.

malin.teigland@gmail.com

Malin Synnøve sa...

Jeg vil veldig gjerne være testperson for dere:-) Vi kunne ønsket å teste ut Cozyosko fleecepose rosa-brun og Chipolino lumix rosa! Disse var skikkelig fine og freshe :) Har lyst til å kjenne hvordan det er med en vogn som har vendabre hjul :-)

Bianca sa...

Vi vil gjerne teste vognpose fra Elodie Details, di ser veldig fine ut! Ellers har vi veldig lyst å prøve en cab-on, da vi har en mountain buggy å det ikke hører med noe fotpose til disse.

Mvh Bianca og Tia
(bianca.l.u@hotmail.no)

Frida.h sa...

Heihei:)

Stelleveske det har jeg og behovet er ikke stort for det nå som jentungen er 2,5år. Men det jeg har vært på utkikk etter lenge er en laaang vogn, for lille jenta mi vokser med flaggstang frø og har vokst ut av vognen sin, og jeg som er lærling og alenemor har ikke allverden og rutte med så en ny og passelig vogn har ikke blitt prioritert desverre og det er veldig synd for jentungen sier det er trangt og ligge i vognen og sier hu ikke vil sove i den. Vi bruker mest vognen til og fra bhg men også på turer i nær miljøet eller når jentungen skal til pappan sin og vi må ta hurtigbåt. Det hadde vært en ære og vært testpersonen deres og jeg tror veldig på at lille snupp hadde blitt fornøyd om hun fikk litt større plass og sove på når hun dupper i bhg.
Krysser fingrene det er lov og håpe:)

mvh
Kristine Emilie 2,5år og mamma Frida.h (fhyllmark@gmail.com)

Cathrine Hermann sa...

Hei :) Vi vil veldig gjerne teste produkter! :) Vi reiser en del så det hadde vært fint å teste ei vogn som er lett å ta med på tur samtidig som den er god for vår lille Hedda på 6 mnd :) Vi skal blant annet til Roma nå i mars:)

Hilsen Cathrine

Connie sa...

Hei. Jeg tester gjerne ut vognpose fra dere, har en gutt på 13 mnd som trenger ny pose:)

Wibeche sa...

Hei :-) Jeg vil veldig gjerne være testperson for dere. Er veldig nyskjerrig på vognposene deres Jeg har en gutt på snart 2 år og en jente på snart 4 måneder. Jeg har vogn poser til begge to men syns ikke de holder helt mål etter mine krav. Må ha et teppe oppi posen på kalde dager for at de skal holde varmen. Og det skal vel ikke være nødvendig?! Så er spent på hvordan deres vognposer er:-)

Marlene Johnsen sa...

Hei. Jeg vil gjerne teste ut produkter fra dere:) har 3 barn i alderen 5 til 10 mnd:)

Anonym sa...

Hei. Stiller gjerne opp som testperson for dere, har ei snuppa på snart 2 år. Vognpose står høyt på listen, ellers kunne jeg tenke meg å prøve tilleggsutstyr til vogn.

Anniken Gjendahl

Nina Marie sa...

Jeg kunne gjerne testet vognposer :) Skal være dagmamma for 1 gutt på 14 mnd så hadde passet ypperlig og fått testet noe fra dere :)

Hilsen Nina

Anonym sa...

Hei! Jeg og lillemor som kommer i mars vil gjerne være med å teste ulike produkter.

Hilsen Marthe
Marthefolland@hotmail.com

Anonym sa...

Hei. Tester gjerne ut utstyr for dere. Har en gutt på 11 mnder. Har maaange småbarnsmødre i omgangskretsen som gjerne vil høre om deres produkter om jeg får prøve ut for dere. Mvh Silje
silje_z@hotmail.com

Wibeche sa...

Hei igjen ;-) Såg no at dere og har supre søskenvogner som hadde vært kjekt og prøvd ut på min prins på snart 2 år og prinsessen på snart 4 måneder :-)

Anonym sa...

Vi vil gjerne prøve noen produkter :-)

her er noen av produktene vi kunne tenkt oss å prøve "tempur" innlegg til vogn.
http://www.vognverden.no/products/inovi-memory-foam-offwhite

Hengelås til vogn
http://www.vognverden.no/products/addstroller-barnevognlas

Reisetrille til korte reiser
http://www.vognverden.no/products/chipolino-ava-bla

Min sønn er 2år men bruker fortsatt mye vogn og derfor opptatt av at han skal sitte og sove godt.

Mvh Rebecca

Rebkar@live.no

Camilla sa...

Hei!

Jeg vil gjerne teste produkter, og er egentlig åpen for og teste alt.
Har ei snuppe på 9 mnd og ei på 2 1/2 år.

Mvh
Camilla

johansen_camilla@live.no

Anonym sa...

Hei.
Tester gjerne vogn for dere. skal til innkjøp av en lett sportsvog til våren, men er usikker på hvilken jeg skal gå for. tester gjerne en av deres modeller. :-)
Ann Kristin.
mk-annkristin@live.com

Annette Wennberg sa...

Hei :-) jeg har veldig lyst å teste ut bumbleride vogn :-) har skikkelig vogn dilla og har ikke vært så mye borti 3 hjulinger men har veldig lyst å teste ut 3 hjulinger:-) har en sønn på 1,5 år å fra før en datter på 5 år så har vørt borti en del vogner å synes det er kjempe kjekt å prøve ut nye vogner :-) andre vogner kan også være av intressr som fks reisetriller :-) har ikke blogg, men er aktiv på facebook,instagram å en gruppe på facebook med mange mødre fra rogaland som vi deler erfaringer med alt fra a til å :-)

Malin sa...

Vi tester også gjerne for dere! Alt av interesse. Elsker å prøve ut utstyr til baby/barn og etter å ha fått 3 barn på 8 1/2 år begynner jeg å få endel erfaring med ulike produkter. Blogger mye om tingene vi tester ut og bruker mye tid på dette :-)

Nina Midtbø sa...

Jeg har en gutt på 3 mnd. Jeg er veldig opptatt av organisering og av å ha "alt på stell". Har derfor veldig lyst å hjelpe dere å teste ut stellevesker, b box, vognkroler, koppholder til vogn og termobag f.eks. En vogn er heller ikke å forakte. Er veldig åpen for å prøve ut nye merker da jeg er på jakt etter "den ultimate". Har selv TFK joggster twist nå.
Alt i alt er alt av interesse.
Mvh Nina, midtbo_9n@hotmail.com

Nina Midtbø sa...

Glemte å ta med vognpose i min forje kommentar! Det er en jungel av de og hadde vært supert å finne den rette! Har selv Tfk sin lammeskinnspose og Voksi pose

marie sa...

Hei!

Jeg og min sønn på 18 mnd vil veldig gjerne være med å teste produkter for dere. Jeg er veldig opptatt av kvalitet når det kommer til barneutstyr, og jeg tror vår omtale av produkter kan være til hjelp for mange.

Vi har ikke bil, så vi er mye ute å triller i alt slags vær og terreng. Så regntrekk og vognposer er noe vi kunne testet for eksempel. Vi reiser også en god del på korte og lengre reiser til utlandet, så jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å teste ut en trille. Per dags dato har jeg ikke funnet en trille som er både komfortabel for den lille, og praktisk å reise med, så jeg er åpen for nye produkter.

Jeg skriver blogg, og er ellers aktiv på både instagram (@mariecottem) og facebook.
Krysser fingrene og håper vi hører fra dere!

Mvh
Marie Ottem
marie_ottem@hotmail.com

Anonym sa...

Skulle veldig gjerne vært testperson for dere! Kunne tenke meg å teste det dere ønsker, så lenge det ikke er myntet kun på babyer da datteren min nå er 3 år. Jeg er alenemor og student på fulltid, så det hadde vært gøy å kunne være testperson å få teste noen ting som vi ellers ikke hadde hatt råd til. Skjønner at det er lønnsomt for dere å velge ut testpersoner som har blogg, men hadde vært gøy om noen av oss uten blogg kunne få prøve, da bloggerne som regel får teste masser av produkter. Og selvom vi ikke blogger når vi jo ut til mange uansett, på facebook, twitter, instagram og når vi er sammen med andre med barn noe vi hvertfall ofte er. Ønsker dere lykke til med å velge ut noen heldige testpersoner, regner ikke med at valget blir så enkelt. Klem fra I og T :)

iselinjeanette@gmail.com

Benedicte grønning sa...

Hei :) jeg vil veldig gjerne være test person for deres utstyr. Har ingen blogg men instagram og Facebook. Har en sønn på 2 mnd og vi er ute så mye vi kan. Jeg er veldig opptatt av utstyr til barn og syns dette hørtes ut som en morsom ting i permisjonstiden. Liker å gå i alle tereng og vær . Skal også til syden i mars så da kunne jeg testet ut i forholdil vinter vr sommer :)
Benedictegronning@outlook.com

Silje - mamma til Gabriel ♡ sa...

Hei! Vi vil veldig gjerne teste ut produkter fra dere! Har en gutt på 14 mnd som fortsatt bruker vogn(Bumbleride indie), så vognpose, memoryfoam, stelleveske og andre ting generelt kunne vi godt ha tenkt oss å gå testet ut.
har ikke blogg, men instagram og facebook :)

Silje - mamma til Gabriel sa...

Epost : artepus90@gmail.com

Anonym sa...

Hei! Jeg er forfatteren bak www.isabellebroba.blogg.no og vil veldig gjerne bli testperson for dere! Jeg har en gutt på 16 måneder, og vi kan egentlig teste hva det skulle være. Vi er mye ute å triller så alt av vogner og vognutstyr blir godt brukt her i hus :)

E-posten min er:
isabelle.rajeswaran@hotmail.com

Ha en fin kveld videre, så håper jeg å høre fra dere!

Mvh
Isabelle og Theo Sebastian.

Anonym sa...

Vi vil gjerne teste produkter for dere! :) Jeg er alenemor til en gutt på straks 3år så gjerne noe som passer for den alderen, han bruker enda vogn da vi er mye ute å går turer så vogn er godt å ha med :)
Har dilla på barneutstyr så har testet mye, å har hatt 10 forskjellige vogner(kjøpt brukte vogner)!
Mvh Linn sofie og Jacob

Anonym sa...

Heisann! Jeg ønsker gjerne å teste ut vognpose. Jeg har en datter på 2 år som sover ute daglig i barnehagen, så for oss er det veldig viktig med en god vognpose.
Den vi har nå begynner å bli gammel, og jeg føler ikke den er like kompakt og "varm" som de fra eloide details ser ut, da det er en tynn dyne og knuting på vår.. med andre ord ikke det beste på markedet!

Som student har jeg heller ikke all verdens råd til å kjøpe nytt barneutstyr vi allerede har.

Jeg er aktiv på de fleste steder i sosiale medier, og bruker blogg, instagram og facebook aktivt, gjerne for å fremme nye innkjøp.

Jeg tar barneprodukter veldig seriøst, og er opptatt av en ærlig, seriøs og detaljert omtale! Jeg vet også selv hvor stor påvirkningskraft vi mødre har på hverandre, spesielt i mammagrupper på facebook!

Håper å høre fra dere :)

Svar kan sendes til frida.helen@live.com

Anonym sa...

min mail er linn_sofie_soleng@hotmail.com, glemte den! :) Mvh Linn sofie og jacob

Hanne Huso-Hovden sa...

Hei! Jeg har ingen blogg, men kan gjerne være med å teste likevel. Har en gutt på 2 år, som treng ei ny vogn..Har STOR simo vogn, men det blir til at jeg ikke bruker den, fordi den er for stor å dra med overalt.. Han er så stor, at han vil ikke sitte i vogna hele tiden, men kunne trengt det av å til, når han blir sliten.. Er på utkikk etter en vogn, som tar liten plass i bil, som ikke er for stor og tung å dra med seg overalt, men ikke en liten reisetrille.. Bunbleride f.eks.? Eller Chipolino Limux?

Hilde gismervik sa...

Hei, jeg vil gjerne teste ut en trille, feks chipolino. Har en lang gutt på 2 år som kunne trengt en ny tralle.

Anonym sa...

Hei 😊
Jeg vil gjerne teste ut produkter for dere!
Jeg har ei jente på 3år og en gutt på 17 mnd.
Vi er en familie som liker godt å reise og tilbringer tid både på fjellet og ved sjøen i tilleg til en og annen utenlandstur.
Vi er med andre ord fleksible i forhold til størrelser, bruksområder, farger og lignende 😊
Jeg har forøvrig skrevet brukeromtaler for dere tidligere blandt annet av bumbleride indie twin vogna vår som vi har brukt som søskenvogn, og synes det var artig å ha mulighet til å formidle de erfaringene vi har gjort oss med produktet.
Håper å høre fra dere!
Mvh Henriette
henriette.aanensen@gmail.com

Mariela pina sa...

hei :)

jeg vil gjerne teste ur produkter fra dere. har en gutt som er akkurat fullt 1 år.

Happy sa...

Tester gjerne!

Kommer en liten gutt i disse dager som sikkert er enig med mamma i at en vinterpose fra Elodie Details hadde vært supert å teste ut :-)

Stine

TreTette sa...

Jeg er gjerne med og tester! Har sendt dere en e-post, men tror jeg la igjen feil kontaktinformasjon. Jeg kan nås på ambivalentica ætt gmail.com
Mvh TreTette

ThereseMo sa...

Jeg og datteren på 10mnd tester gjerne vogner og tilbehør da vi trenger ny. :)
Mvh Therese
Therese.heggen.mo@gmail.com