fredag 6. desember 2013

Lansering av ny nettbutikk

Det har tatt litt lengre tid enn først antatt, men nå er endelig den nye nettbutikken vår klar:

www.vognverden.no


Vi håper at den nye nettbutikken skal være oversiktlig og lett å finne frem i, samtidig som vi nå endelig har fått direktebetaling gjennom Paypal + faktura/delbetaling gjennom Klarna.

I forbindelse med lansering av den nye siden setter vi utrolig stor pris på en tilbakemelding fra dere. Hva syns dere om nettbutikken Vognverden.no? Er den oversiktlig? Noe dere savner? Hva er bra, hva er mindre bra? Kom veldig gjerne med innspill om hva vi evt. kan gjøre annerledes.

Alle som legger inn en kommentar under dette innlegget er med i trekningen av en Chipolino Vegas reisetrille. Vi trekker en vinner neste søndag, 15. desember.


På forhånd takk for hjelpen:)

9 kommentarer:

Sara sa...

Grattis med nylanseringen. Det var en fin side og mange spennende varer.

Anonym sa...

Jeg likte godt den nye nettsiden deres og det var greit å finne frem.

Hilsen Anne M

kjerstid@hotmail.com sa...

Synes siden var oversiktelig, og grei å finne frem på :)
mvh Kjersti dolve

Lene sa...

Veldig fin og overskikkelig. store fine bilder på forsiden og store bilder på hver enkel vare om du trykker på bilder. Kjempe bra :)

Marianne sa...

Gratulerer med fin nettbutikk!! Den var kjempeoversiktlig, mye enklere å finne frem enn tidligere :-) Den er fin som den er nå, men som dreven nettshopper så så jeg et par ting som dere kanskje kunne vurdert etterhvert? Det ene er at der det er mange varer over flere sider, så kunne det vært greit med en sånn 'vis alle' knapp sånn at man slipper å klikke fra side til side. Det andre er at jeg synes det er greit å kunne lese anmeldelser fra andre kunder som har prøvd produktet, kanskje en sånn stjernerating eller felt for anmeldelser? Men super nettside som den er, liker at det er så enkelt å finne frem, og at dere har laget lenker til bloggen der vi finner mye mer info :-) Hilsen Marianne

janne lise sa...

Veldig fin nettside, men savner flere kategorier, bla å dele opp vognen - kategorien, til vogner, triller, dukkevogner. Feks:)

Anonym sa...

Gratulerer:) Oversiktlig og fin nettbutikk, men jeg savner flere sorteringsfiltere. Mvh Ruth

Pernille sa...

Nettsiden ser fin ut og det var lett og finne frem til produkter. Jeg ønsker likevel flere vogn merker.

Anonym sa...

Gratulerer! Synes siden var kjempefin! Riktig god førjul. Klem fra eline