tirsdag 15. oktober 2013

BARN och BABY messen i Stockholm

I forrige uke var vi i Stockholm på messe, og som alltid får man mye inspirasjon av slike turer. Vi traff en rekke hyggelige personer og fikk se masse spennende nyheter. Og jeg kan røpe at vi innen kort tid både får inn et nytt vognmerke her hos Vognverden, samt et par andre nye merker/produkter.


Ellers gikk turen med til å møte leverandørene våre, og vi syns det var ekstra stas at "vår" leverandør 4P AB fikk prisen for beste monter:

"Nytänkande i råbarkad design med stort fokus på produkterna.  Mjuka babyprodukter i hård och avskalad miljö. Kontrasten i miljön framhävde produkterna. Detta i en för ändamålet lagom stor monter med personal som fångade upp besökarna med ett engagerat sätt".


I tillegg ble Årets Nyhet 2013 Keepjar fra 4P AB:

"Årets Nyhet 2013 är en innovativ, enkel och miljövänlig produkt, utvecklad och tillverkad i Sverige. Den skapar multifunktionalitet och främjar återanvändningen.
Årets Nyhet ligger helt rätt i tiden för den medvetna föräldern. 

Årets vinnare har förstått begreppet KISS – keep it simple stupid!
"Vi är mycket stolta över att Keepjar vann titeln Årets Nyhet. Keepjar är en produkt som tar ansvar för miljön på flera plan och förenklar den moderna familjens vardag på ett kreativt sätt. 

 Keepjar är inte Annamaja Segtnan första klimatsmarta produkt utan hon har sedan länge verkat för att ta fram produkter som värnar om vår miljö. 

 Det har varit mycket roligt att få vara med redan från skisstadiet med denna produkt och att den sen också vinner Årets Nyhet är som pricken över i:et. Produkten kommer ut i handeln månadsskiftet november/december" säger Malin Kendle på 4P AB." Gratulerer så mye til Malin og resten av gjengen hos 4P AB. Vel fortjent!


Ingen kommentarer: