torsdag 19. juli 2012

Brukeromtaler Stay-put weatherproof (stormtrekk)

1) Vi har fått en flott brukeromtale + bilde fra Ingrid:

Stay-put weatherproof er et unikt stormtrekk med fleecefor på innsiden (mitt er med fuskepels) som enkelt og greit festes fast til vognen og forblir sittende, og best av alt de passer til de fleste vogner/triller. Har brukt det til både Bugaboo (camelon og bee), Mountain buggy og nå på min Brio go...passer kjempebra på alle, og det blir godt og lunt for baby. Kjempegenialt for vogner som ikke har stormtrekk...eller som har et nokså dårlig stormtrekk (som Brio go). Dette er mye tykkere, og mer lunt enn flere av stormtrekkene jeg har vert borti. Anbefales!


2) Anne har også sendt oss en brukeromtale:
Stormtrekket fra Stayput er et av våre beste kjøp - det passer på alle vognene våre: Easywalker sky,  Carena easy og Emmaljunga nitro. Sønnen vår er alltid god og varm i stormtrekket, og snart skal lillesøster overta det. Vi har brukt stormtrekket veldig mye året rundt og det holder hva det lover: regntett og vindtett;) Fantastisk med et produkt som kan brukes på alle vogner.

3) Og her kommer brukeromtalen fra Adele:
Vi er veldig fornøyd med Mountain Buggy´n vår. Det eneste negative er at vognen er veldig åpen og det ikke finnes originalt stormtrekk. Vi irriterte oss litt over dette, men heldigvis fikk jeg tips fra en venninne som hadde handlet denne varen hos Vognverden. Vi har ikke angret et sekund på at vi kjøpte dette stormtrekket;) Stay-put sitter som et skudd og Mountain Buggy´n vår er endelig komplett. Vi anbefaler både vognen og stormtrekket. Vil også takk for informativ blogg og god sevice hos Vognverden:) 

Ingen kommentarer: