tirsdag 13. september 2011

Nydelig bilde!

Her om dagen fikk vi en koselig mail fra en kunde. Hun kjøpte Trille Jogger, regntrekk + fleecepose fra Cozyosko for noen uker siden, og hun kunne medele at hun var strålende fornøyd med vognen og allerede hadde vært på en rekke fjellturer med den. Som hun selv skrev: "Blir litt overrasket hver dag over hvor lett den er å håndtere på smale stier og over store steiner".

Hun sendte oss dette nydelige bilde:


Av og til blir jeg helt målløs over hvor vakker natur vi har her i Norge.  Dette bildet er tatt ca 250 meter over havet. Klikk på bildet for å få det i stort format (og klarere farger).

Tusen takk til deg som sendte oss flotte ord+bilde, og tusen takk for at vi fikk dele det her på bloggen. Sånne tilbakemeldinger varmer mye på en regnværsdag!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tenkte bare eg sku legge igjen en liten hilsen og sia at vogna fremdeles triller godt på skogs- og fjellturer! Er storfornøyd enda og anbefaler den ofte til andre som vil ha ei lett vogn med på tur. (Og nei, det er ikke samme ungen som ennå har førstepri i vogna, sjøl om han også vil sitte på)

Vognverden sa...

Tusen takk for koselig kommentar Katrine Rasch. Så hyggelig å høre:) Får vi lov å dele kommentaren din på instagram/facebook? Ha en flott kveld!