lørdag 20. november 2010

Brukeromtaler skrevet av Anne Berit

Cosyosko vognpose rosa/brun:
Likte veldig fargene i denne posen, men ble skuffet over at det ikke var stjerner på ene siden, som på bildet. For har den tynne posen også, derfor ble de veldig like. Jeg liker ikke denne posen i det hele tatt, fordi glidelåsen ikke går helt opp, og ungen ikke ligger lunt i det hele tatt. Hals og øverste del av overkropp bli liggende utenfor, også armer. Nesten ubrukt pose, dessverre, når det gjelder bruk til soving, iallefall. 

Cozyosko multifunksjon rosa/brun: 
Denne falt veldig i smak! Snuppa elsker å sove i den. Den dekker godt, og hun ligger lunt og godt inni der. Perfekt høst/vårpose, eller på kalde sommerdager. Har også ei venninne som er storfornøyd med den, hun har brukt den masse i bilstol, og synes den var genial til det. Selv har jeg ikke brukt den på baby, men skal det snart. Også praktisk at man kan bruke posen som teppe og legge babyen på. Super pose :)

Skummis barnevognleke: Synes denne er veldig kul, måtte bare ha :) Og den er veldig fin å se på da, litt annerleders :) Om babyen liker den, gjensstår å se, men mamman digger den ;)

Tre billetter i konkurransen går til Anne Berit


Ingen kommentarer: