fredag 4. september 2009

7am enfant B212E

Denne posen er en tre i en pose som passer fra null til fire år. posen er vann og vindtett med deilig myk fleece på innsiden. Den har hull til fem punktssele og antiskli på baksiden. Posen har to ledd som kan settes på etter hvert som barnet vokser. Den festes enkelt til vognen med stropper oppe og nede. Hetten gjør det lunt å godt på kalde dager og kan åpnes med glidelås på mildere dager.

Svart/grå pose i beige Bugaboo Cam.

Brun/rosa pose i Beige bugaboo

Brun/rosa pose i OTH/MB Coco

Svart/grå pose i OTH/MB Coco

Her er hetten åpnet, posen har også praktisk
stramming rundt hodet og over brystet.

Posen og to ekstra ledd
Lengde S: 100 cm
Lengde M:110 cm
LengdeL:120 cm

Posens bakside med antiskli og festeremmer oppe og nede

Alle bildene med posen i vogner er med alle ekstraleddene på, altså den lengstevarianten.

2 kommentarer:

Yvonne sa...

Hei!

Vi har en 7am enfant ls500 L som vi er veldig fornøyd med! Men da vi har fått et barn til trenger vi en pose til. Jeg tenker å kjøpe en pose som kan brukes lengst mulig og har da vurdert Voksi Urban og de to modellene fra 7am. Et spm til 7am posene: ls500 sier de er opp til 3 år og du har målt den til 105 cm. B212e sier de er opp til 4 år, og du har målt den til 110 cm. Det høres ikke så mye ut med 5 cm forskjell så er det samme hvilken av disse jeg lander på tror du?

Vognverden sa...

Hei Yvonne

Barn har jo forskjellige behov og vokser forskjellig. Det er jo også forskjellig hvor lenge barnet sitter i vogn og har behov for pose. Jeg vil tro at de fleste klarer seg med en pose som holder til treårs alderen. Ls500 og B212E er jo to poser med forskjellige funksjoner. Den ene er super å bruke fra babyen er nyfødt og ut vognperioden forde den kan lages i forskjellige lengder. Den andre posen kan fungere som ett stormtrekk ved å bare bruke overdelen av posen.