lørdag 30. juli 2011

Påfyll av varer!

I dag har vi pakket ut mange esker fra Cozyosko, så nå er de fleste fleeceposene på lager igjen. 


Cozyosko fleecepose rosa/beige
Fleeceposen fra Cozyosko er laget av herlig mykt fleecestoff, med varmende mellomfôr. Denne er beregnet til kjølige vår-/høstdager, og passer like godt i bagvognen som i sportsvognen.
Posene er vendbare, med ulik farge/mønster på hver side.
Spesifikasjoner:
-      hull til 5-punksele
-      glidelås rundt hele, så man enkelt kan fjerne lokket
-      kan vaskes i maskinen
-      passer fra nyfødt til 3 år


Se vårt store utvalg HER!

torsdag 28. juli 2011

Sommerferie og mail!

Jeg vil bare opplyse om at Janne fremdeles er på ferie, og at mailadressen janne@vognverden.no ikke blir betjent for øyeblikket.

Henvendelser/bestillinger kan sendes som normalt til bestilling@vognverden.no og linenaas@hotmail.com

Janne er tilbake på jobb andre uken i august.

tirsdag 26. juli 2011

Cozyosko multifunksjonspose rosa/brun

Leverandøren vår har hatt problemer med å levere de populære multifunksjonsposene de siste sesongene, men nå har vi fått tak i noen få eksemplarer av den rosa/brune posen.

Så her bør en være rask, hvis man ønsker seg denne flotte vår-/høstposen!

Cozyosko multifunksjon rosa/brun i Bugaboo Cameleon

Cozyosko multifunksjonspose brukt som leketeppe!

Multifunksjonsposen finnes HER

fredag 8. juli 2011

Sommerferie!


Endelig er ferien her! 

For første gang tar Vognverden.no noen velfortjente dager fri, og vi blir dessverre ikke å treffe på bestillingsmailen de neste 2 ukene. 

Det føles veldig rart å "stenge" nettbutikken, men etter å ha jobbet 365 dager i året de siste 2 årene, er det kanskje på høy tid med en liten ferie. Familiene våre syns i hvertfall det...


Vi ønsker dere alle en riktig god sommer, og håper dere får mange flotte trilleturer i nydelig sommervær!

 
Lørdag 23. juli er vi tilbake igjen, og vil besvare henvendelser/bestillinger fortløpende. Ønsker dere kontakt med oss i ferien, kan vi imidlertid treffes på janneheyerdahl@gmail.com. 

torsdag 7. juli 2011

Siste frist!

I morgen er vår siste arbeidsdag før ferien, og vi vil bare minne om at de siste pakkene blir levert på posten kl 15. Faktura må derfor være betalt og pengene registrert på vår konto før kl 13 i morgen (evt. kan dere maile over kvittering fra nettbanken hvis den blir betalt i morgen). 


Nå er det siste innspurt med pakking av varer!

mandag 4. juli 2011

Joggevogn; ikke bare til jogging...

Nå har vi hatt Trille Jogger i hus en stund, og vi blir bare mer og mer fornøyd med vognen. Den brukes i hovedsak til jogging, men her om dagen fikk virkelig testet den i røft terreng.

Forrige helg var jeg på tur med begge barna (4 år og 10 mnd), og vi puttet lillesøster i joggevognen for storebror hadde planer om at vi skulle på joggetur... Det er jo begrenset hvor lenge en fireåring orker å jogge, så etter en stund gikk vi heller opp i skogen. Dette er en skog som barnehagen til storebror flittig bruker, så han er godt kjent og skulle selvfølgelig ha oss med oppover de bratteste små stiene etc. Til å begynne med var jeg veldig usikker på om det var så lurt, men så tenkte jeg at vi like greit kunne teste vognen skikkelig i skogen. Og for en overraskelse! Vognen (som jo bare veier 7 kg) fløy så lett som bare det over røtter, steiner og andre hindringer, og det var jo null problem å dytte vognen opp selv de bratteste stiene. Jeg ble mektig imponert, og nå skjønner jeg endelig hvorfor folk som er mye i marka helst vil ha en vogn med 3 faste hjul.

Trille Jogger med Addstroller seat-insert
Jeg har hatt en rekke trehjulinger med mulighet for å låse forhjulet (noe jeg har gjort de gangene vi har vært på skogstur eller i annet ulent terreng), og har jo tenkt at dette blir det samme som en vogn med 3 faste hjul. Men der tok jeg virkelig feil. Nå skal det jo sies at Trille Jogger er mye lettere enn de vognene jeg har hatt tidligere, men jeg tror grunnen til at den er så lett å trille er fordi den er lang og stabil, og tillegg har store lufthjul. Så etter å ha trillet vogner i 5 år og testet utallige typer vogner, har jeg endelig skjønt at det er forskjell på en trehjuling ala Easywalker/Mountain Buggy og type joggevogn eller vogn som er beregnet til bruk i terreng. Man lærer så lenge man triller...

En annen positiv ting med Triller Jogger er at den blir så liten sammenlagt (nå må man ta av hjulene, men  det er gjort på 123), så jeg ser ikke bort fra at den kommer til å bli med på ferier fremover i stedet for trillen vår.
Med andre ord er Trille Jogger en mye mer allsidig vogn enn jeg hadde forestilt meg, og jeg tror den kommer til å bli brukt mer og mer når lillesøster blir eldre. Enn så lenge triller jeg helst med vogn hvor hun er vendt mot meg, men når hun er klar for å sitte fremover er jeg virkelig glad for at vi har Jogger stående.

lørdag 2. juli 2011

Siste dag med sommersalg!

Nå nærmer det seg slutten på årets sommersalg, og i morgen (søndag 3. juli) er siste salgsdagen!

Bugaboo Cameleon med rosa kalesje fra Babyhood, stelleveske + myggnetting fra Trille/Trold&co

Alle produktene over er fremdeles å finne under salgskategorien!

fredag 1. juli 2011

Hvilken type solskjerming passer oss?

Vi har 3 ulike typer solskjerming:

- barnevognsgardin
- UV-trekk
- solkalesje

Jeg tenkte å skrive et lite innlegg om mine erfaringer med de ulike produktene, siden vi til stadighet får spørsmål om hvilke type solskjerming vi anbefaler.

Personlig syns jeg barnevognsgardinen er perfekt til de aller minste, og da fortrinnsvis på bagvognen. Denne solskjermingen egner seg ikke så godt til eldre barn, da man ikke kan se igjennom gardinen. Altså fungerer den dårlig på et våkent barn som vi ha utsyn, men til gjengjeld er den god å ha for å stenge ute stimuli når barnet skal sove. For å lese mer om barnevognsgardinene, se dette innlegget: http://vognverden.blogspot.com/2010/09/kurtis-baby-peace.html


UV-trekk er utrolig bra å ha med til syden, da det vil beskytte hele barnet mot skadelige UV-stråler. Dette trekket passer like godt på bagvognen, som sportsvognen og trillen. Barnet ser ut gjennom trekket, samtidig som man er garantert god skjerming. UV-trekket beskytter også mot insekter, og kan brukes i stedet for myggnetting. Til eldstemann brukte vi dette trekket utrolig mye, og var veldig fornøyd med det. Les mer om UV-trekket her: http://vognverden.blogspot.com/2011/04/uv-trekk-like-bra-pa-bagvogn-som.html

Solkalesjen fra Rayshade er genial til bruk når barnet er våkent. Denne blir en forlengelse av eksisterende kalesje, og barnets utsyn blir på ingen måte hindret. Solkalesjen kan så justeres opp eller ned, alt ettersom hvor solen kommer fra og hvor mye skygge man ønsker. Dette produktet løser problemet med vogner som har minimale kalesjer, som f eks en rekke paraplytriller. Her kan man lese mer om Rayshade solkalesje: http://vognverden.blogspot.com/2011/04/rayshade-solkalesje-passer-alle.html
Rayshade på Bugaboo Cameleon